AMBASSADEURS TESTEN SONY XPERIA Z1

AMBASSADEURS TESTEN SONY XPERIA Z1

Woensdag 6 november 2013 — Op 25 September lanceerde Sony Mobile de nieuwe Xperia Z1. Net als zijn voorganger een waterdicht toestel, maar dit exemplaar onderscheidt zich bovenal door een spectaculaire camera-ervaring. Om het nieuwe, superieure Sony-toestel te promoten, bedacht BBDO een ambassadeurscampagne. 

Na een intensieve rekrutering via Facebook ads selecteerde Sony 10 interessante profielen. Elk kreeg een Xperia Z1 om uitvoerig te testen én de resultaten te delen op de sociale media. Onder hen: twee amateurfotografen, een grafisch designer en zelfs fulltime technologie-bloggers van digimedia.be en mobilerevolution.com. 

De 10 ambassadeurs mochten op 16 oktober bij BBDO hun Xperia Z1 én een eerste briefing ophalen. Die opdracht luidde: ga tot het uiterste met de camera. De overige uitdagingen, over duurzaamheid, applicaties en algemeen gebruik van het toestel, ontvingen de ambassadeurs via een videobericht op Facebook. 

De resultaten van de tests, het opzet van de hele campagne, werden wereldkundig gemaakt via social media. Elke week werd er een compilatievideo gepost en kregen de meest spitsvondige filmpjes en reviews van de ambassadeurs ook afzonderlijk een plaats op de Facebookpagina van Sony Mobile. 

“De Xperia Z1 vertegenwoordigt een enorme mijlpaal voor Sony in haar voortdurende inspanning om de consument een onvergetelijke ervaring te bieden.”  

Edouard Paul, Marketing Manager voor Sony Mobile Communications Benelux    Bron: www.mobilerevolution.be

Bekijk de filmpjes via https://www.facebook.com/sonymobilebelgie 

Augmented Reality Sony Xperia Z1 - T-rex attack

Sony Xperia Z1 - test Social Live

Sony Xperia Z1 : test info-eye™ (click to 1080 Hd for full quality)

Sony Xperia Z1: Week 3: Apps

Sony Xperia Z1: uitpakfilmpje

Underwater phone call Sony Xperia Z1