BBDO en Scarlet gaan samen met plezier voor uw lach

Dinsdag 22 oktober 2013 — Na het succes van de afgelopen affichagecampagne slaan telecommunicatieprovider Scarlet en communicatiebureau BBDO opnieuw de handen in elkaar. Net als de vorige affiches valt deze tweede campagnewave op door de pittige humor. Voorbeelden? ‘Bel goedkoper naar je puber, die stuurt je toch meteen weer wandelen’ of ‘Bel goedkoper naar je man, hij luistert toch niet naar wat je zegt'. En zo is de toon meteen gezet.

De creatieven van BBDO kozen voor directe, humoristische en efficiënte affichage. Ook voor het design geen franje: enkel een krachtige rode achtergrond voor een maximale impact van de copy.

En er is meer, want de campagne is voortaan ook op de radio te horen. En via een nieuwe app op de Facebookpagina van Scarlet kunnen fans zelf hun eigen ludieke affiches ontwerpen. Die delen ze nadien op de pagina’s van hun vrienden. Dat worden vast pareltjes!

Scarlet was lange tijd uitsluitend actief op gebied van vaste telefonie en internet. Vandaag speelt de telecommunicatieprovider ook mee op de markt van de mobiele telefonie. Met een uiterst concurrentieel aanbod: € 8 voor 120 belminuten. Want waarom teveel betalen voor gesprekken die het vaak toch niet waard zijn?

 

Uw lach verzekerd? Bekijk de hele campagne hier.

 

Voor meer info:

Sebastien De Valck - Arnaud Pitz

BBDO Belgium

sebastien.devalck@bbdo.be - arnaud.pitz@bbdo.be

02/421.22.00