BBDO laat vrouwen de nieuwe Libelle tv graag zien.

Dinsdag 27 augustus 2013 — 15 augustus 2013: het startschot van Libelle tv. Al 70 jaar is Libelle een gevestigde waarde in het Vlaamse medialandschap. Een eigen tv-zender - op Telenet kanaal 18 - is dan een volgende slimme stap.

Vanaf juni ontwikkelde BBDO een oproepcampagne die de honderdduizenden lezeressen informeerde over de komst van Libelle tv.  Vervolgens zorgde BBDO vanaf 1 augustus voor een lanceringscampagne die Libelle tv op de kaart zet met een nieuwe baseline: Libelle tv.  Graag kijken, graag zien.

De campagne wordt ondersteund met  tv- en cinemaspots –in samenwerking met het productiehuis WhoKilledJoe, affichage, print, online banners, en ook een online platform. Uniek aan de campagne is dat de Libelle-lezeres en haar familie actief betrokken worden. Zij kunnen foto's van een bijzonder ‘caring-moment’ uploaden – wat inmiddels duizenden lezeressen deden. De meest innemende moment verschijnen in de campagne.  Want op Libelle tv draait alles om échte vrouwen en hun dierbaren: hun kids, man, familie en vrienden.

Wat deze vrouwen bindt? Ze willen iedereen die ze graag zien flink in de watten leggen. En daarvoor zorgt  Libelle tv dan ook met plezier voor een dagelijkse dosis inspiratie. Tot slot volgt vanaf begin september ook een activatie-actie rond het foto-project, gerealiseerd door BBDO Live. Wedden dat de Vlaamse vrouwen Libelle tv graag gaan zien?

 

Meer informatie:

Libelle: Nele Baeyens – 0477 98 30 98

BBDO: Isabel Peeters - 0475 64 87 23

LIBELLE TV - Flamberen

LIBELLE TV - General TVC 30"

LIBELLE TV - SLAGROOM

LIBELLE TV - Schommel

Jochen Van Lysebettens BBDO