BBDO en KBC laten festivalgangers lopen

Dinsdag 20 augustus 2013 — BBDO Live is de nieuwe naam van het expert center dat zich binnen BBDO ontfermt over alle events, experiences en field activaties. Net als vorig jaar vertrouwde KBC op hun expertise om een festivalactivatie uit te werken, van concept tot stand-animatie.

De stijlvolle retro-stand, met een vinylplaat van 4 meter doorsnede, werd “Run To Rock” gedoopt. Een naam die de lading volledig dekt: één speler moet eenvoudigweg op de plaat lopen en het juiste toerental halen, zodat de andere speler de titel van de hit kon raden.

Per deelnemend duo doneerde KBC 2€ aan Run To Walk Again, een uniek sportief benefietevenement van To Walk Again (Sporta) dat streeft naar betere en voordeligere sportinfrastructuur voor mensen met een fysieke beperking.

En of de festivalgangers “ran to rock” voor Run To Walk Again! Na Werchter Classic, Werchter Boutique en Rock Werchter stond de teller al ver boven de verwachtingen. Na nog een succesvol Pukkelpop – waar KBC dit jaar voor het eerst sponsorde - wordt er een totaalbedrag van 11.002 euro geschonken!

 

Voor meer informatie:

Bart De Leeuw

BBDO Live

bart.deleeuw@bbdo.be

02/421 22 00

Jochen Van Lysebettens BBDO