BBDO onthult (misschien) uw nieuwe Volvo V40

Vrijdag 6 juli 2012 — Hoe lanceer je een wagen waarvan alles al gekend is? In maart 2012 onthulde Volvo de nieuwe V40. Ondertussen is via off- en online kanalen al zeer uitgebreid bericht over dit nieuwe Volvo-model. De uitdaging bestaat er dus in om deze zomer opnieuw de aandacht te trekken en de wagen bekend te maken bij het brede publiek.

De nieuwe Volvo V40 wordt wereldwijd gelanceerd met de slogan 'It's You'. Wat ons in België inspireerde om een actie uit te werken met als slogan 'If it's All You, It's All Yours'. Want hoe kunnen we dichter aansluiten bij dit concept door iedereen uit te nodigen zijn of haar ideale Volvo V40 samen te stellen. En daardoor ook kans te maken om hem te winnen.

Aan de hand van deze actie leert men het nieuwe Volvo-model met zijn uitgebreide uitrusting spelenderwijs kennen. Deze wedstrijd is zowel te spelen via Facebook als via yourv40.be en toont een Volvo V40, tentoongesteld onder een doek. Als jouw ideale Volvo V40 overeenkomt met deze configuratie is hij de jouwe voor een jaar. Natuurlijk werden er in de wedstrijd verschillende verrassende elementen ingebouwd om de campagne nog meer online te laten leven.

De actie wordt, samen met een online- en radiocampagne, ondersteund door een Roadshow. Hiermee zetten we de nieuwe V40 al in de kijker op heel wat zomerevents (Gent Jazz, Suikerrock, Marktrock, …), stadcentra en aan de kust. Tijdens de roadshow kan de bezoeker het nieuwe model ontdekken, maar ook zijn of haar ideale Volvo V40 samenstellen.

Website, roadshow en campagne starten op 5 juli en lopen de hele zomer tot de officiële lancering van de nieuwe Volvo V40.

Voor meer informatie:
Wouter Van den Herrewegen
BBDO
Tel: 0474 60 02 43