BBDO staat op met SPA

De 'Spa WakeUp app'

Vrijdag 17 januari 2014 — Voor het tweede jaar op rij slaan BBDO en Spa Reine de handen in elkaar om de Belgische consumenten aan te zetten tot de Spa Ochtendreflex: een groot glas Spa Reine drinken bij het ontwaken.

 

Dat verfrist immers lichaam en geest, na een nachtrust waarin je 1l water verliest. Maar die reflex stimuleert ook de verkoop van Spa Reine en versterkt het brand image bij families met kinderen.

 

Wakker worden met een prijs

Om de Spa Ochtendreflex te installeren en Spa Reine letterlijk te verbinden met het ontwaakmoment, werd voor de consumenten een handige applicatie ontwikkeld. Die app, beschikbaar voor iPhone en Android, biedt de kans om van januari tot en met maart elke dag wakker te worden met een van de 6.000 prijzen. De 'Spa WakeUp app'

 

Snoozen of spelen?

De app wekt de consumenten met een origineel wekkerdeuntje en toont hen de eerste prijs die ze kunnen winnen. Dan kunnen ze beslissen of ze willen snoozen of spelen voor de prijs. Kiezen ze voor spelen, krijgen ze meteen een uitdagende quizvraag. Hebben ze het antwoord juist, vertelt de prijzenjackpot hen of ze hun prijs gewonnen hebben. Kiezen ze voor snoozen, worden ze 5 min later opnieuw gewekt. Met een nieuwe kans om mee te spelen voor een andere prijs.

 

Niet te missen

Om een maximaal bereik te halen en van ‘Sta op met Spa’ een enorm succes te maken, werd gekozen voor een uitvoerige communicatie, ondersteund door een radiocampagne en tv-sponsoring van Publicis. Touchpoints bestaan onder meer uit on-pack communicatie, een leaflet in pack, instore POS-materialen, een sales folder, een nationale advertentie met  coupon en een Facebook-campagne op de pagina van Spa Belgium. Zo mist geen enkele Spa-consument zijn of haar kans op 1 van de maar liefst 6.000 prijzen. Goeiemorgen!