Become the CLS star

Maandag 21 februari 2011 — Voor Mercedes is innovatie zeer belangrijk. Innovatie op alle terreinen, ook op communicatief vlak. Daarom werd vorig jaar een «Digital Innovation Contest» uitgeschreven, waarbij alle Mercedes filialen wereldwijd werden uitgenodigd om een innoverend digitaal project uit te denken.

Uit de meer dan 100 inzendingen werd het project van VVL BBDO / Mercedes België uitgekozen: een online wedstrijd waarbij virtueel het stuur kan genomen worden om de nieuwe CLS bekend te maken.

Hoe het werkt? Schrijf u in op http://www.clsstar.be/ en klik om virtueel het stuur van de CLS over te nemen. Wie de meeste km’s rijdt, kan 1 jaar lang de CLS testrijden. En elke dag is er een iPad voor de dagwinnaar.

Zowel op de site als op de banners van Le Soir, De Standaard,... is de virtuele chauffeur van het moment te zien - een unieke gelegenheid om dus zelf in banners te figureren. Leuk extraatje is een printscreen hiervan, die je wordt toegestuurd en die je kan sharen o.a. via facebook. Hoe meer je sharet, hoe meer extra kansen om het stuur te nemen.

Deze actie loopt van 21 februari tot 5 maart. Waar wacht je nog op?