Belgacom en BBDO testen uw internet

Woensdag 27 juni 2012 — Belgacom lanceerde onlangs  een vernieuwd gamma internetproducten. Alle internetklanten bij Belgacom kunnen nu niet alleen thuis maar ook
op 6 miljoen plaatsen in België en in het buitenland surfen dankzij de samenwerking met Fon, het grootste wereldwijde netwerk van wifi-hotspots. 

 

Daarnaast kunnen ze ook online wanneer ze onderweg zijn via het Proximus 3G-netwerk. Dit alles zit in hun internetabonnement van thuis, zonder meerprijs.

BBDO ontwikkelde een campagne die awareness wil creëren over de innovatieve aard van deze nieuwe internetformule. Alle media hebben één doel: testen of u surft met de nieuwste versie van het internet, namelijk Belgacom Internet Overal.

De tv-spot test aan de hand van 4 vragen of het internet van de consument nog up-to-date is. Door middel van bannering en krantenadvertenties worden de mensen naar een interactieve YouTube film geleid die hetzelfde doet. De printadvertenties brengen de consument via een QR-code op een digitaal platform, waar de test zich afspeelt. Ook hier is er de mogelijkheid om de test op een laptop of smartphone te doorlopen.

“Belgacom Internet Overal is een stap voorwaarts in de evolutie van het internet die mensen alweer heel wat meer mogelijkheden biedt. En zoals bij alles wat nieuw is moet men de tijd nemen om het klaar en duidelijk aan de mensen uit te leggen.” zegt creatief directeur Jan Dejonghe.

De tv-spot en bannering zullen vanaf 23 juni te zien zijn, de krantenadvertenties vanaf 25 juni.