Belgacom en VVL BBDO vervolgen het verhaal van de Belgacom-familie.

Woensdag 20 april 2011 — In hun nieuwe campagne doen Belgacom en VVL BBDO de voordelen uit de doeken voor wie zowel Proximus- als Belgacom-klant is. Wie belt met Proximus en surft met Belgacom kijkt immers gratis digitale tv.

Net als in de vorige campagne speelt de Belgacom-familie de hoofdrol. Herkenbare discussies rond telecomproducten vormen opnieuw de rode draad.
In een eerste spot bespreekt de familie het nieuwe lief van zoon Lucas dat dankzij haar Proximus-abonnement gratis Belgacom TV kijkt. In een tweede spot tracht mama haar echtgenoot te overtuigen om Belgacom TV te nemen, "want ze komen dat nu gratis installeren". Ook via radio, print en online bannering discussiëren de familieleden lustig verder.

Jan Dejonghe, creatief directeur: "Het leuke aan deze campagne is dat het verhaal steeds duidelijker wordt. De personages uit de vorige serie kunnen nu aan elkaar gelinkt worden en met elke serie leer je de familie beter kennen. Zoals een echte soap, maar dan tijdens het reclameblok".

Fans van "De Belgacom-familie" konden de spots al in preview bekijken op de Facebook-pagina en krijgen daar binnenkort ook de making-of van de spots te zien.
www.facebook.com/DeBelgacomFamilie

Voor meer informatie:

VVL BBDO

Kristof Persoons - 02 421 22 00
Jan Dejonghe - 02 421 22 00

Belgacom

Haroun Fenaux - 02 202 48 67
 

Gratis installatie

Pack mobile