Belgacom en VVL BBDO vonden uw ideale kerstcadeau.

Woensdag 30 november 2011 — Belgacom communiceert voor het eindejaar rond drie productlijnen: digitale tv, internet en gsm, met voor elke productlijn een interessante aanbieding. Een Samsung flatscreen voor 1 euro als u Belgacom Internet en Belgacom TV neemt. Een Samsung tablet met mobiel internet en internet thuis voor 39,99 euro per maand. En de Samsung Galaxy Mini smartphone aan 1 euro als u een vriend aanbrengt.

Ter promotie van deze drie aanbiedingen lanceren Belgacom en BBDO een nieuwe campagne. Daarin zien we de bekende Belgacom familie op kerstavond, klaar om kerstcadeaus uit te wisselen.

De campagne vertrekt vanuit een voor veel mensen zeer herkenbare situatie:

“In de tv-spots krijgt iemand van de familie telkens een fout kerstcadeau. En ook al is het het gebaar dat telt, niemand zal ontkennen dat het leuker is om een Samsung flatscreen te krijgen voor 1 euro dan een handdoek met de naam Bart op geborduurd als je Bert heet…” zegt Jan Dejonghe, creatief directeur bij BBDO.

De campagne gaat van start op 28 november. De spots zijn ook te bekijken op YouTube (Handdoek & Sportzak) en op de Facebook-pagina van de Belgacom familie.

Het concept wordt tevens doorgetrokken naar alle media van de campagne.

 

Voor meer informatie:

VVL BBDO

Kristof Persoons  op 02 421 22 00

Jan Dejonghe op 02 421 22 00

 

Belgacom

Haroun Fenaux op 02 202 48 67

Belgacom kerstavond -- Handdoek

Belgacom kerstavond -- Sportzak

Newspaper - Promo Samsung Galaxy Mini smartphone
Newspaper - Promo Samsung Tablet
Outdoor - Promo Samsung Galaxy Mini smartphone
Outdoor - Promo Samsung Galaxy Mini smartphone
Outdoor - Promo Samsung flatscreen