Belgacom en VVL BBDO willen digitale tv voor iedereen

Donderdag 22 september 2011 — Heel wat Belgen telefoneren met Belgacom en kijken nog analoge tv. Maar slechts een enkeling weet dat overstappen van analoge tv naar digitale tv bij Belgacom niet persé duurder is.

Vertrekkende vanuit deze vaststelling maakten Belgacom en VVL BBDO een nieuwe spot met de Belgacom familie, waarin voor de eerste keer de grootvader ten tonele verschijnt. Deze campagne richt zich dan ook voornamelijk op onze senioren, want velen onder hen hebben reeds een vaste lijn bij Belgacom. Een goed begin voor wie wil genieten van de voordelen van digitale tv zonder daarvoor diep in de buidel te tasten.

Jan Dejonghe, creatief directeur bij VVL BBDO: "Senioren hebben vaak het idee dat digitale tv iets complex is. Dat ook de grootvader Belgacom TV heeft, toont dat digitale tv ook voor hen is weggelegd. In deze campagne vertelt de grootvader hoe eenvoudig het is om Belgacom TV op pauze te zetten. Dankzij digitale tv kan hij zijn programma bekijken wanneer hij zelf wil, en dat levert de hele familie meer quality time op!"

U kan de spot bekijken op de fanpagina van de Belgacom familie op Facebook (www.facebook.com/deBelgacomFamilie) en op tv. De campagne wordt de komende dagen ook versterkt door een radiospot. Al het materiaal is beschikbaar op de Press Room van VVL/BBDO: press.vvl.bbdo.be.

 

Voor meer informatie

VVL BBDO

Kristof Persoons - 02 421 22 00 - Jan Dejonghe - 02 421 22 00

Belgacom

Haroun Fenaux - 02 202 48 67

 

Belgacom spot oldtimer