Bellewaerde Park en Proximity BBDO stormen op uw tv-scherm af.

Dinsdag 2 april 2013 — In Bellewaerde Park zetten ze zich schrap voor de opening van hun nieuwe family coaster Huracan: de grootste investering voor het park sinds 1999. De nieuwe family coaster staat volledig in het teken van de Mayacultuur. Huracan is bovendien niet zomaar een coaster. Huracan is de Mayaanse stormgod. Hij sleurt je mee in een duizelingwekkend avontuur waarin jij en je familie de hoofdrol spelen. 

Proximity BBDO heeft deze experience samen met Dr. Film vertaald in een spannende televisiespot die eerder aanvoelt als een filmtrailer. De spot ademt 100% het gevoel uit dat je krijgt als je op de coaster zit. En eenmaal je de spot gezien hebt, weet je dat dit een overweldigend gevoel is waar je hart ongetwijfeld sneller van zal slaan.

Naast de televisiespot zal er ook een print- en outdoor-campagne lopen. Ook in Frankrijk zal de tv-spot on air komen op France 3, ondersteund door een radiocampagne. Eén ding is zeker: na deze Huracan-campagne zal het vanaf de paasvakantie storm lopen in Bellewaerde Park.

 

Voor meer informatie:

 

Bellewaerde: Marc Guffens - marc.guffens@cda-parks.com

Contact: Chris Goossens - chris.goossens@proximity.bbdo.be - +32 474 930092

TV Spot 2013 - HURACAN - Bellewaerde Park (NL)