Bij Belgacom heb je nu internet én een tablet in één abonnement

Woensdag 15 juni 2011 — Belgacom en VVL BBDO stellen in hun recentste campagne een heel nieuwe abonnementsformule voor: Belgacom biedt nu vast internet en een tablet met mobiel internet in één abonnement aan. En dat voor slechts €39,99 per maand.

Jan Dejonghe, creatief directeur : « Het was geen gemakkelijke opdracht om duidelijk te maken dat je nu met één enkel abonnement zowel vast internet bij je thuis, als mobiel internet via 3G, als een Samsung Galaxy Tab hebt! We zijn daarom voluit gegaan voor een zeer didactische boodschap. »

Vanaf 6 juni tonen online banners en advertenties een eenvoudige optelsom: de Samsung Galaxy Tab met mobiel internet + internet bij u thuis = €39,99/maand.

Vanaf 14 juni zien we op tv de papa van de Belgacom familie die samen met een vriend op fietsweekend vertrekt en handig gebruik maakt van de tablet met internet thuis en onderweg.

Wie de tv-spot wil bekijken kan ook terecht op de Facebookpagina van de Belgacom familie (www.facebook.com/DeBelgacomFamilie). Binnenkort kunnen fans hier zelfs een blik achter de schermen werpen dankzij de making-of.
 

Meer info:

Kristof Persoons au 02 421 22 00
Jan Dejonghe au 02 421 22 00

Belgacom
Haroun Fenaux au 02 202 48 67

Fietsweekend

Week-end vélo