Claudine Knop zet haar schouders onder BBDO Data

Woensdag 26 juni 2013 —

BBDO Data, één van de Expert Centers van communicatiegroep BBDO, gaat in zee met Claudine Knop. De voormalige CEO van WDM Belgium, het huidige Bisnode Belgium, gaat het aanbod van BBDO voor data management en data-analyse verder op de kaart zetten in België.

Stefaan Roelen, COO van BBDO:

“Recente ontwikkelingen bevestigen meer dan ooit de vraag van adverteerders naar oplossingen met betrekking tot (Big) Data. Het is dan ook het momentum om met een nieuwe kijk op business modellen een antwoord te bieden op de specifieke behoeftes die klanten hebben.

De samenwerking met Claudine kadert in de resolute keuze van BBDO om het Expert Center BBDO Data verder uit te bouwen en te versterken.

Centrale claim van BBDO is ‘We Create Effectiveness’. Claudine heeft bij vele bedrijven en merken ruimschoots aangetoond hoe die hun bedrijfsdoelstellingen kunnen  behalen door intelligent met data om te gaan." 

 

Claudine:

“Ik sta voor dialoog. Dialoog tussen mensen, dialoog tussen merken en consumenten. Een zinvolle dialoog met respect tussen de gesprekspartners. Dat respect toont zich in de wil om elkaar beter te leren kennen.

Hoe denken mensen over je merk? Welke klanten wensen eerder online te kopen en welke zijn bereid naar je winkelpunt te komen? Kopen je meest rendabele klanten  ook bij de concurrent?

Het voeren van die dialoog draagt bij tot het rendement van je business, tot het bijsturen van je strategie, tot het engagement dat consumenten hebben voor je merk.

Hierbij is het essentieel om professioneel met data om te gaan en daarvan een bron van kennis te maken. 

Dit verhaal boeit mij en wil ik graag verder ontwikkelen bij adverteerders met BBDO Data, waar ik kan terugvallen op experts in data management en data-analyse.

Ik ben dan ook heel blij om terecht te komen in een open organisatie, met een offensieve houding, vol gedreven mensen met kennis ter zake en met een management team dat supporter is van entrepreneurship en ontwikkelen van talent.”

 

Claudine was tot mei 2012 CEO van WDM Belgium, het huidige Bisnode Belgium.

"1 jaar uit de ratrace stappen en me focussen op alle aspecten van het leven en van mezelf, was een zegen. Nu popel ik van enthousiasme om weer professioneel aan de slag te gaan.”

 

 

Voor vragen kan u terecht bij:

Stefaan Roelen – COO - 0473/97.42.46