ENGAGE BBDO bezorgt LEGO® fans een onvergetelijke LEGO Friends dag.

Woensdag 6 juni 2012 — ENGAGE BBDO organiseerde op zondag 6 mei 2012 in de evenementenhal van Planckendael een unieke LEGO® Friends dag voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

100 gelukkige winnaars van een leuke online wedstrijd met VTM Kzoom werden samen met 2 of 3 vriendinnetjes of vriendjes en hun ouders ondergedompeld in de wereld van LEGO Friends, het nieuwe thema van LEGO voor  meisjes.

Er waren verschillende animaties zoals: cupcakes maken, grime, hairfun, buttons, modeshow, de LEGO Friends movie,... Elk van deze animaties was gebaseerd op één van de 5 LEGO Friends vriendinnen (Emma, Olivia, Stephanie, Andrea en Mia), met elk een eigen persoonlijke hobby of passie.

Een LEGO evenement zou natuurlijk niet compleet zijn, mochten er geen leuke prijzen worden weggegeven tijdens een spetterende prijzenshow. Maar het hoogtepunt van de dag was het concert van Laura Omloop, het meisje dat ons land verdedigde op het Junior Eurovisiesong festival met het liedje: Zo verliefd. De hele dag werd aan elkaar gepraat door de grootste kindervriend van België: Eric Baranyanka.

ENGAGE BBDO en LEGO hebben er een dag vol verrassingen van gemaakt. De vele blije kindergezichten zorgden ervoor dat het een dag was om nooit te vergeten.

 

Voor meer info:

Engage BBDO

Hilko Van Hauthem

02 421 30 21 - hilko.van.hauthem@engage.bbdo.be

 

Legofriends.mov

Jochen Van Lysebettens Engage BBDO