Expect a wave of change within the new Vlerick Business School.

Maandag 17 september 2012 — Vlerick pakt dit nieuwe academiejaar verrassend uit met een verkorte naam, nieuwe huisstijl, aanpak én campagne. Het concept, ontwikkeld door BBDO, wil in de eerste plaats stopping power creëren en een uitgebreide kennismaking met het Vlerick aanbod stimuleren.

In schril contrast met de conformistische stijl binnen het business schoolsegment, hebben we voor een provocatieve campagne gekozen.  Hoe?  Via statements van verandering die zich in de verre of nabije toekomst afspelen, vb. 'By 2030 privacy will become a rare commodity.  How much will people pay to protect it'?  Of '50% of you will end up working in jobs that don't currently exist.'  Deze statements zetten niet alleen aan het denken.  Ze nodigen de doelgroep ook uit te ontdekken hoe Vlerick helpt niet louter voorbereid te zijn op de toekomst, maar hierin zo 'adaptive' mogelijk te worden.  De natuurlijke weerstand tot verandering wordt omgezet in 'enjoy change'.  

Om de betrokkenheid te verhogen, wordt er een movement opgestart rond 'enjoy change'.  Iedereen kan deelnemen, door zijn visie over gebeurtenissen in de toekomst te formuleren en te posten op http://www.vlerick.com/enjoychange .  De populairste inzendingen worden gebruikt in de campagne. 

 

Voor meer informatie:

Hilde Van Lysebeth, Vlerick: 0478/517 959

Hilde Ransschaert, BBDO: 0477/322 205