Initiatief ACC 'Lorem Ipsum Take-­over'

Maandag 12 december 2011 — Het eindejaar nadert en daar is het ACC (Association of Belgian Advertising Companies) met een nieuw initiatief om het vak te ondersteunen. Na de Virtual Strike vorig jaar, kiest het ACC dit jaar voor een positieve stimulans via de ‘Lorem Ipsum Take-over’.

 

 

 

Met de ‘Lorem Ipsum Take-over’-tool wil het ACC zowel adverteerders als communicatiebureaus er constant aan herinneren dat de beste garantie voor uitstekend werk nog steeds een duurzame langdurige professionele relatie is. Op die manier wil het ACC op een positieve manier een sterk signaal geven aan adverteerders dat een pitch niet altijd de ideale manier is om het beste uit de agentschappen te halen.

Met de ‘Lorem Ipsum Take-over’ kiest ook het ACC zelf niet zozeer voor een campagne maar voor een langdurige aanpak.

Lorem Ipsum Take-over is een gratis tool die alle Lorem Ipsum opvulteksten automatisch vervangt door een ACC-tekst die adverteerders constant wijst op het belang van langdurige professionele relatie.

De volledige tekst die vanaf nu de klassieke Lorem Ipsum zal vervangen is:

Normaal staat hier Lorem Ipsum. Maar op vraag van de Association of Communication Companies gebruiken alle ACC-leden deze ruimte voortaan als een constante herinnering aan het belang van een langdurige professionele relatie. Dat is nog altijd de beste manier om uitstekende campagnes te maken. Alle tips & tools voor een goede samenwerking: accbelgium.be

Voortaan vervangen alle ACC-leden in presentaties hun Lorem Ipsum opvultekst door een constant reminder voor adverteerders en hun klanten.

Meer info over de ‘Lorem Ipsum Take-over’ op www.accbelgium.be/loremipsum.

De 42 deelnemende reclamebureaus zijn: 10 Advertising, 6+1, Air, Armando Testa Brussels, Bebop, Boondoggle, Bubka, Choco, Cibe Communicatie, Content Cowboys, Darwin BBDO, DDB, Duval Guillaume Modem, DVN, Emakina, Engage BBDO, Euro RSCG Brussels, Famous, Fé. soul communication & research, Grey Brussels, JWT, Happiness, Kunstmaan, LBi, LDV United, Leo Burnett, McCannLowe, mortierbrigade, Nextage, Ogilvy Group, Openhere, Proximity BBDO, Publicis Brussels, Punta Linea, Saatchi & Saatchi, Square Melon, TBWA Group, These Days, Van Piperzeel, VVL BBDO, Wisenose, Young & Rubicam.

Perscontacten:

ACC, Association of Communication Companies asbl/vzw

Scheldestraat 122, B-1080 Brussel

Tel: 02 421 22 99 - E-mail: twiggy.caels@accbelgium.be

Luc De Leersnyder, CEO - luc.deleersnyder@gmail.com of gsm 0495 795 966

ACC Lorem Ipsum Take-Over