Isabel Peeters versterkt Proximity BBDO

Donderdag 29 november 2012 — Isabel Peeters komt aan boord bij Proximity BBDO als Managing Director Client Service. Vanaf begin 2013 vervangt zij in die hoedanigheid Greg Antierens. Greg heeft na 15 jaar trouwe dienst, waarvan de laatste 5 jaar in deze rol, aangegeven andere horizonten op te zoeken.

Isabel heeft haar sporen in Client Service verdiend bij onder andere Young & Rubicam, Duval Guillaume en Happiness. Ze gelooft sterk in de integratie van on- & offline touchpoints waarbij de objectieven van de klant centraal staan. Haar ervaring in topcreatieve bureaus is een extra impuls om deze om te zetten in krachtige creatie/communicatie.

Isabel Peeters: “BBDO en Proximity BBDO betekenen voor mij sterke merken. BBDO heeft de reputatie de business achter die merken goed te begrijpen. Van daaruit verhalen bouwen die mensen raken is de sleutel tot succes. Ik krijg er de kans om met topmensen op het vlak van merkontwikkeling, digital, social, data en direct te werken. Er ligt een geweldige uitdaging klaar om klanten te enthousiasmeren voor een idee via een realistisch en efficiënt touchpoint plan dat succesvol is voor hun business.”

BBDO werkt intussen verder om de verschillende competences waarover de groep beschikt te versterken en ze telkens op maat samen te brengen voor elke adverteerder.

 

Voor vragen kan u terecht bij:

Stefaan Roelen – Managing Director Creative & Production: 0473/97.42.46

Bart Muskala – Head of Digital & Dialog: 0486/13.91.62