Je zou een Volvo moeten schenken aan wie je graag ziet.

Vrijdag 7 juni 2013 — Ter aankondiging van haar nieuwe modellen, de V60, S60 en XC60, herinneren Volvo en BBDO ons eraan dat Volvo’s de veiligste auto’s zijn, ook voor wie er niet in zit. Deze nieuwe modellen, met nieuw verfijnd design, bevatten al het beste op vlak van actieve en passieve veiligheid.

Daarom zou je willen dat iedereen die jij graag ziet, in een Volvo rijdt. Zodat hen niks overkomt, en ze goed beschermd zijn.

Vanuit dit principe vertrekt de lanceringscampagne, met de slogan: je zou een Volvo moeten schenken aan wie je graag ziet.

De start bestond uit een reeks teasende MOF affiches die netjes verpakt werden als geschenken. Voorbijgangers werden door de affiches uitgenodigd om ze uit te pakken. Zij die dit deden kregen leuke prijzen cadeau. Terzelfdertijd reed er in België een vrachtwagen rond die gigantische cadeaus vervoerde, met daarin de nieuwe wagens.

In een tweede fase zal de volledige campagne onthuld worden via print, affichage, inserts en radio. In dit laatste medium wordt u herinnerd aan 1001 redenen om met een Volvo te rijden. Enkele voorbeelden: zolang je niet door spookrijders kan rijden, zolang er chauffeurs zijn die rijden tijdens het sms’en, zolang elke bal die rolt gevolgd wordt door een kind dat loopt … Zolang zou je een Volvo moeten schenken aan wie je graag ziet.

Voor meer informatie:
Wouter Van den Herrewegen
BBDO BELGIUM
Tel: 0474 600 243

Movie : Volvo Truck

Movie: Unwrapped Poster