KBC en VVL BBDO vinden dat Private Banking over mensen moet gaan.

Dinsdag 28 september 2010 — In deze campagne vertellen we de verhalen van private banking cliënten met aandacht voor een bijzonder moment in hun leven. De verhalen zijn geïnspireerd door wat KBC Private Banking relatiebeheerders vertelden over de sleutelmomenten in de relatie met hun cliënten.

Via deze persoonlijke 'introductie' belichten we de rol die de KBC Private Banking relatiebeheerder heeft gespeeld in dit verhaal.
We brengen de private banking cliënten discreet in beeld in een omgeving waar ze zich thuis voelen en rustig hun verhaal kunnen doen. Het beeld is een momentopname van dat gesprek waarbij het personage door toevallige omstandigheden niet herkenbaar is.
De campagne gaat van start met drie 'verhalen' telkens gelinkt aan een specifiek product van KBC Private Banking: de Successiescan, de Business Owner Scan en Portefeuilleconstructie met risicobeheer.
Advertenties verschijnen in een nationale selectie van kranten en magazines. Op de minisite - www.kbcprivate.be - is niet alleen het verhaal van de private banking cliënt terug te vinden maar is er ook aandacht voor de versie van de KBC Private Banking relatiebeheerder. Zo kan de geïnteresseerde zich een totaalbeeld vormen van welke ervaring hij kan verwachten als cliënt van KBC Private Banking


Meer informatie over deze campagne bij Jo Dejonckheere, KBC en Wouter Van den Herrewegen, VVL BBDO op 02 421 22 00 of via wouter.vdh@vvl.bbdo.be.
 

Wouter Van den Herrewegen VVL BBDO