Mannekes, casting time bij Belgacom!

Maandag 2 augustus 2010 — Iedereen heeft de Belgacom TV spotjes gezien waarin kinderen de rol van hun ouders overnemen. De campagne kent veel succes, met verschillende fanpagina's op Facebook en talloze vermeldingen op blogs en fora. De meningen zijn unaniem: de jonge acteurtjes spelen hun rol voortreffelijk en velen herkennen zich in de grappige situaties.

Sommige ouders zouden ook graag hun kroost in deze spots zien spelen. En dat is vanaf nu mogelijk! Belgacom en VVL BBDO geven alle kinderen die beschikken over een flinke dosis acteertalent de kans om deel te nemen aan een online casting op www.belgacomcasting.be.

De kinderen kunnen zelf kiezen welke scènes uit de TV-spots ze voor hun webcam willen naspelen. De deelnemers die de hoogste score halen, zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een echte auditie voor een jury. De jury zal na de auditie één van de finalisten selecteren en hij of zij mag meespelen in één van de volgende Belgacom-spots!

Intussen draait de online casting op volle toeren! Jan Dejonghe, Creatief Directeur bij VVL BBDO: "Een week na de lancering van de campagne bezochten al 20 000 mensen de website en werden er 502 filmpjes ingezonden. Het aantal Facebook-fans steeg tot boven de 40 000 en de positieve reacties blijven komen. De casting kende dus een zeer goeie start en dit is nog maar het begin!"

Voor meer informatie:
VVL BBDO - Kristof Persoons op 02 421 22 00
Belgacom - Vincent Crabbé op 02 202 41 11

 

Belgacom TV : Pauze + Casting