Mercedes-Benz en VVL BBDO lanceren het eerste zoek-en-vindspel op het internet.

Dinsdag 28 augustus 2012 — Op 22 september lanceert Mercedes-Benz zijn nieuwe Mercedes A-Klasse. Ronduit sportief en dynamisch, mikt hij op een jong en trendy publiek met interesse in nieuwe technologie. Logisch dus dat een groot deel van de lancering op het internet plaats vindt.

Maar een wagen met de ambitie om een revolutie teweeg te brengen op de markt van de sportieve compact cars, heeft nood aan een speelterrein op maat: het vollédige internet!

VVL BBDO heeft daarom de online actie « Behind the sites » bedacht, het allereerste digitale zoek-en-vindspel.

Hoe werkt het?

Elke dag wordt er een nieuwe A-Klasse achter een website verstopt.

Door te surfen naar newaclass.be kunt u de « Behind the sites » bookmark in uw bookmarkbar slepen. Deze bookmark laat toe om de website die u bezoekt te openen en er zo misschien de nieuwe Mercedes A-Klasse achter te ontdekken.

Maar één wagen zoeken op het hele internet is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom zullen er dagelijks nieuwe tips verschijnen op de facebookpagina en twitteraccount van Mercedes (@MBmakemyday) en op de website www.newaclass.be.

Zij die de nieuwe Mercedes A-Klasse vinden, winnen fantastische prijzen. De gelukkigste onder hen wint zelfs de nieuwe Mercedes A-Klasse voor 1 jaar.

De campagne wordt gedurende één week aangekondigd door een tag-on van 5” vanaf maandag 27/08 en door een banneringcampagne die zal starten op 03/09.

 

De actie zal lopen van maandag 27/08 tot zondag 16/09.

 

Voor meer informatie:
Jan Dejonghe

VVL BBDO
Tel: 02/421.22.29

Behind the sites - A-Klasse