Pearle Opticiens rekent op VVL BBDO

Woensdag 22 september 2010 — Op 20 september komt Pearle Opticiens naar buiten met de eerste campagne van zijn nieuw bureau, waarin het merk wordt neergezet als een netwerk van gediplomeerde opticiens. Met als baseline “Mijn woord, daar kan u op rekenen”. Dit woord maakt Pearle Opticiens hard in 5 engagementen: gediplomeerde opticiens die permanent bijgeschoold worden, laagste prijsgarantie, 100% tevreden klantgarantie, levenslang gratis onderhoud en passie voor de klant.

Die engagementen vindt de klant terug in een gepersonaliseerd boekje, met daarop telkens het gezicht en de contactgegevens van elk van de 160 opticiens. Ze zijn ook doorgetrokken in de winkelaankleding, die volledig onder handen werd genomen.

In de TV spots duik je als het ware in dit boekje en vertelt de Pearle opticien zijn verhaal terwijl hij je pagina per pagina meeneemt door een pop up decor. Omdat vakmanschap zo centraal staat in de campagne, is ervoor gekozen dit niet op computer te realiseren, maar wel te werken met pop up boeken op ware grootte. Concreet betekent dit een boek van 4 op 6 meter, waarin de Pearle opticien rondwandelt, terwijl hij driedimensionale decors te voorschijn tovert. Zelfs de bijhorende promotionele tag-ons zijn helemaal in pop up stijl uitgewerkt.

Info:
Lieve Raymaekers - 0486/259 229
 

Pearle Opticiens: Diploma

Pearle Opticiens: Garantie

Pearle Opticiens: Making Of

Pearle Opticiens: Multifocaal