Proximity BBDO en Engage BBDO laten Bru pas echt smaken!

Maandag 20 augustus 2012 — Engage BBDO, belast met de activering van het merk Bru en Proximity BBDO, verantwoordelijk voor de bijbehorende website, bundelden al hun talent en creativiteit om een campagne uit te schenken die hoog scoort als het om gezelligheid gaat. Perfect dus voor het water dat elke maaltijd laat smaken!

Het idee? Ervoor zorgen dat de 5 sterrenchefs die het merk leven inblazen nog dichter bij de consument komen te staan. En als we dichter zeggen, dan bedoelen we dat zelfs letterlijk, want de chefs stappen als het ware uit de tv-spot en verschijnen in levende lijve… in de keuken van de Bru-drinkers!

Van augustus tot oktober kunnen consumenten namelijk via www.mijnbruchef.be de chef van hun keuze uitnodigen om samen met hen in hun eigen keuken hun plat préféré klaar te maken, met daarbij ook nog een voor- en nagerecht.

De winnaar van de wedstrijd zal dus bij hem of haar thuis samen met Yves Mattagne, Arabelle Meirlaen, Alexandre Dionisio, Wout Bru of Bart Desmidt voor zichzelf en 5 vrienden een exclusief menu op tafel zetten.

De chefs proberen de deelnemers te verleiden om voor hen te kiezen vanop een opvallende verpakking, een in het oog springend winkelcommunicatie, tag ons na de tv-spot (ontwikkeld door TBWA), bannering en natuurlijk via Facebook.

Op de flessen van 80 en 125 cl staat een unieke code waarmee de consument op de website z’n geliefde chef kan uitkiezen, z’n plat préféré kan voorstellen en z’n kansen kan verhogen om die chef ook daadwerkelijk thuis achter het fornuis te mogen begroeten voor een uniek en onvergetelijk culinair festijn.

Nu te ontdekken op www.mijnbruchef.be, waar je trouwens een keertje gratis aan de actie mag meedoen!

 

Voor meer info:

BRU - Sébastien Paquot

s.paquot@spawater.com - 02 702 38 11

Engage BBDO - Muriel Douchain

muriel.douchain@engage.bbdo.be - 02 421 30 32