Proximity BBDO maakt de 'gouden twaalf' van The Farm 2011 bekend!

Maandag 18 juli 2011 — Proximity BBBDO werkt deze zomer opnieuw met een schaduwbureau. Op basis van een campagne die hoofdzakelijk via social media verliep, stelden zich maar liefst 110 jonge mensen kandidaat. Uit die 110 werden 87 mensen toegelaten tot de selectiedag. Tijdens de selectiedag op 14 juli werd serieus gesnoeid om uiteindelijk ‘de gouden twaalf’ over te houden…

De selectie voor The Farm 2011 gebeurde in samenwerking met de specialisten van DIP. 12 ambitieuze en talentvolle jongeren zullen in augustus worden ondergedompeld in de reclamewereld aan de hand van zeer reële briefings en gespecialiseerde op de praktijk gerichte opleidingen.

Het bureau investeert daarmee voor het derde jaar op rij in jong aanstormend reclametalent. Tijdens The Farm 2011 krijgen onze gloednieuwe masters en bachelors een flinke portie verantwoordelijkheid op hun bord. Hun opdracht bestaat er in een ‘echt’ bureau uit de grond te stampen en te bewijzen dat ze échte briefings kunnen omzetten in sterke communicatieconcepten. De perfecte manier om relevante praktijkervaring op te doen binnen de muren van een écht agentschap én een unieke springplank voor een beloftevolle carrière!

The Farm 2011 start op 8 augustus en loopt af op 26 augustus. Tijdens deze intensieve drie weken krijgen de ‘gouden twaalf’ naast professionele begeleiding ook gespecialiseerde praktische opleidingen en workshops. Bovendien worden ze de trotse eigenaars van Villa Kortenberg (de brainstormomgeving van Proximity BBDO) van waaruit ze opereren. Ook voor spijs en drank wordt gezorgd.

Aan het eind van deze unieke ervaring wordt een ‘best of class’ geselecteerd die in het najaar als kerst op de taart met 1500 euro op zak twee maanden stage mag lopen bij Proximity Londen of Parijs. Het spreekt vanzelf, deze twaalf zullen het allerbeste van zichzelf geven: Eveline Smet, Jarne Uytersprot, Jeremy Vanmaele, Julie Bogaerts, Laura Broux, Laurent Beyer, Marie Arnauts, Robby Sallaets, Sofie Willems, Stephanie Van Tichelt, Steve Salens & Tim Borguet.

Over SD Worx
SD Worx biedt in 25 Europese landen een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Bijna 2.000 medewerkers bedienen meer dan 45.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. SD Worx berekent elke maand 1.300.000 lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brugge, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Luik, Parijs en Straatsburg. SD Worx is mede-oprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 5.500.000 loonberekeningen.

Binnen de SD Worx groep staat DIP in voor Recruitment & Search, Assessment en Career Development & Coaching. De jarenlange ervaring en expertise staan garant voor een optimale service en een grondige kennis van de arbeidsmarkt en de trends inzake HR beleid. Een sterk competentiegerichte benadering wordt gecombineerd met een sterk individuele talentfocus. Op die manier wordt bewust omgegaan met de cruciale match tussen kandidaat en organisatie.