Proximity BBDO voorspelt ieders professionele toekomst voor SD Worx

Vrijdag 30 december 2011 — "Future of work" is één van de pijlers van SD Worx en dus ontwikkelde Proximity BBDO een originele online nieuwjaarsactie met datzelfde thema voor hen.
De klanten en medewerkers van SD Worx ontvangen dit jaar niet alleen de klassieke eindejaarswensen. Een verrassende en humoristische tool om in hun professionele toekomst te kunnen kijken is een intrigerende surplus.

De "Future of Work Predictor" maakt gebruik van het Linkedin-profiel van de geadresseerde en past dit "subtiel" aan. Zo kom je te weten welke functie je zal bekleden in 2017 en welke beroemdheden het vaakst je profiel bekeken hebben in 2034.

Een technisch hoogstandje en een primeur op Linkedin.
Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om je persoonlijke wensen voor 2012 te formuleren. Die wensen worden dan netjes verzegeld en vallen eind december 2012 terug in je bus.  Zo kan je nagaan welke wens is uitgekomen en welke niet. Handig!

Wil jij ook weten wat de toekomst jou op professioneel gebied zal brengen? Ontdek het op http://www.futureofworkpredictor.com/

 

Voor meer info:

Jochen.van.lysebettens@bbdo.be

Jochen Van Lysebettens Proximity BBDO