Stooooop stop stop stop stop! Proximus heeft een nieuwe televisiespot.

Dinsdag 13 augustus 2013 — Na het succes van de ‘lantaarnpaal-spot’ verschijnt Proximus terug op onze schermen met een spot die de snelheid van haar mobiele internetnetwerk aantoont in vergelijking met die van de concurrentie.

Proximus en BBDO ensceneerden daarom twee jongeren die een concert bijwonen. De ene, een Proximus-klant, neemt een foto en deelt die meteen op zijn sociale netwerken, zonder enig probleem. De andere, die een klant van een andere operator voorstelt, heeft minder geluk. Hij legt het concert zelfs stil om niks te missen van het optreden van de rockband Customs. Na enkele ogenblikken gaat het concert verder zonder dat hij zijn foto succesvol heeft geüpload.
Daarna verschijnt de signatuur: ‘Proximuskwaliteit, dat is ook surfen met het snelste mobiele internet van België’. Een print-advertentie, afgeleid van de tv-spot, vult de campagne aan. Daarin zien we de niet-Proximus-klant van de spot die op zijn uploadende video staat te wachten terwijl het concert allang voorbij is.

 

Voor meer informatie:

BBDO - Kristof Persoons

kristof.persoons@bbdo.be - 02/421.22.46

Gaat u nog lang blijven wachten ? Kies eerder voor Proximuskwaliteit.