VVL BBDO doet het, met Liefde en met Libelle.

Vrijdag 1 oktober 2010 — Libelle en VVL BBDO lanceren een nieuwe campagne onder de noemer “Met Liefde en met Libelle”, waarmee ze willen onderstrepen dat Libelle meer is dan een magazine, maar een leefwereld.

Denk maar aan het “Libelle lekker” brood, een wit brood waar zoveel meer in zit, het nieuw maandblad “Libelle lekker” en de website. Ook “Mama” brengt maandelijks nuttige tips, handige weetjes en grappige insights voor aankomende of jonge ouders.
De campagne toont op een symbolische manier hoe de Libelle-vrouw door het leven gaat. Met veel liefde en met nog meer praktische hulp van Libelle, danst ze haar eigen ritme door het leven.
De campagne loopt in verschillende media (print, radio, TV, cinema, online), met als basis een aanwezigheid op TV. Voor de TV spot werd beroep gedaan op de Belgische choreograaf Wim Vandekeybus. De lyrics op de spot werden ingezongen door Kaat Arnaerts, de zus van Geike, ex-zangeres van Hooverphonic.
De radiospotjes halen dan weer de meer herkenbare elementen uit het leven aan: de liefde zit vaak in kleine dingen!
Wim Vandekeybus: “Filmen voor publiciteit is een hele uitdaging…. elke seconde wordt er gewikt en gewogen. De spot voor Libelle was in dat opzicht een plezier. Ik had de vrijheid om te doen wat ik wilde. Het was ook een klein avontuur om dansers én filmcrew binnen te leiden in een wereld waar dans een metafoor is voor vrijheid en een goedgevoel-emotie. Film en dans zijn prachtige werktuigen waar geen opgave te veel mag zijn.Het was een plezier om op de haast enige zonnige dagen sinds lang pelicule te belichten.

Meer informatie over deze campagne bij Karen Hellemans, Libelle en Johan Vandepoel, VVL BBDO op 02 421 22 00 of via johan.vandepoel@vvl.bbdo.be.
 

Met Liefde en met Libelle