VVL BBDO en Belgacom verkennen de grenzen van het Internet!

Maandag 7 juni 2010 — Amper enkele maanden na de verhoging van de snelheid en het volume van de internetverbindingen, pakt Belgacom alweer uit met iets innovatief: een onbeperkte internet-verbinding vanaf € 32,50!

Dit is voor Belgacom een kans om zijn leidende positie in internetverbindingen nogmaals te bevestigen. Een onbeperkte internet-verbinding is een revolutie in België. U kiest gewoon het tarief dat bij u past, afhankelijk van de gewenste snelheid, en uw internet is ongelimiteerd!

Voor de lancering van dit nieuw product, bedacht VVL BBDO een nieuwe campagne die aanwezig zal zijn op radio, in kranten, op bannering, op een minisite, en natuurlijk in een tv-spotje. Deze laatste toont een klein meisje en een tiener die over de haag -die hun tuinen scheidt- aan het praten zijn. Tijdens de discussie stoeft het kleine meisje over haar onbeperkte internetverbinding. Tot grote ergernis van de tiener, want die heeft dat het blijkbaar niet.
 "Dit is een situatie die we allemaal kennen. Kinderen zijn er dol op om op te scheppen en anderen kwaad te maken… ", zegt Jan Dejonghe," en omdat het met zoveel overgave gedaan wordt, is het extra grappig.”

De spot zal op antenne zijn vanaf 7 juni.

Meer info:
VVL BBDO – Stijn Cox : 02/421 22 00
Belgacom- Vincent Crabbé : 02/202 41 11

BGC Pride NL