VVL BBDO laat iedereen weten dat digitale tv gratis is bij Belgacom.

Dinsdag 17 augustus 2010 — Na drie afleveringen met het Belgacom TV-gezin, krijgt het zoontje nu een meer prominente rol: na de voetbaltraining merkt hij dat z’n vriendje ergens mee zit. Of beter, dat hij nog steeds zonder Belgacom TV zit. Z’n vriendje heeft al alles geprobeerd, zelfs het ultieme argument: ‘het is gratis’. Maar zoals bij alle ouders gaat dat ’t ene oor in en ’t andere weer uit. Kortom, er ontspint zich een fijne conversatie waarbij we getuige zijn van dat echt mannen-onder-elkaar gevoel en dat tussen 2 kereltjes van 5 jaar.

Met deze campagne (on-air vanaf 18/08) wil Belgacom iedereen laten weten dat je heel wat kan besparen door een pack te nemen met gratis digitale tv en op Belgacom.be/vergelijk kan je constateren wie de goedkoopste op de markt is. Bovendien zijn installatie en activering momenteel gratis.

De campagne kan op zeer veel bijval rekenen in Vlaanderen. Er zijn reeds 66.000 fans op Facebook en ook de castingsite www.belgacomcasting.be is een succes. Op deze site kunnen ouders hun kinderen scènes uit de tv-spots laten naspelen. De winnaar van de casting kan een rol krijgen in een volgende spot. Ondertussen werd de kaap van 1000 filmpjes al bereikt.
Ontdek deze en de vorige commercials in de Press Room  (http://press.vvl.bbdo.be/)

Meer info over deze campagne?

Neem contact op met:

VVL BBDO – Stijn Cox via 02/421 22 00
Belgacom – Persdienst via 02/202 41 11
 

Belgacom TV - Ma ge kunt ni zonder he?