VVL BBDO versterkt management team

Maandag 23 april 2012 — Steven Cosyns vervoegt VVL BBDO als Managing Director. Hij zal er vanaf 1 juli nauw samenwerken met Jan Dejonghe, Creatief Directeur, en Kristof Persoons, die Commercieel Directeur wordt.

“Met de komst van Steven Cosyns, krijgt VVL BBDO niet alleen een sterk strategisch talent aan het hoofd, maar ook iemand die van alle markten thuis is”, zegt Johan Vandepoel, Chairman BBDO Belgium. Na zijn studie Handelsingenieur, heeft Steven zowel ervaring opgedaan aan de adverteerderskant (bij Unilever en Coca Cola), bij reclamebureau’s (als Strategic Planner bij McCann-Erickson; als Head of Strategy en nadien CEO bij DDB) en in de media (met name bij VMMa, als Directeur Marcom, Digitale Media & Diversificatie).

Steven Cosyns over VVL BBDO: “Het talent, de aanpak en het professionalisme van de mensen van VVL BBDO en de manier waarop ze - samen met hun zusters – sterke merken mee uitbouwen, heb ik altijd bewonderd. En dat al 4 decennia lang. Dit bureau met zijn krachtige cultuur nu mogen runnen in een steeds boeiender markt, lijkt mij dan ook een uitdaging van formaat."

Naast vaste waarde, Jan Dejonghe als Creatief Directeur, vervoegt ook Kristof Persoons het management team. “Kristof heeft de afgelopen 6 jaar bij VVL BBDO bewezen over uitstekende commerciële talenten te beschikken en een sterke visie aan efficiënt pragmatisme te kunnen koppelen. Hij zal instaan voor de verdere commerciële uitbouw van bet bureau. Met dit team heeft VVL BBDO een wissel op de toekomst”, zegt Johan Vandepoel.

 

Voor vragen kan u terecht bij:

Johan Vandepoel: 0486/259.259.

Steven Cosyns: 0473/373.787.

Kristof Persoons: 0478/298.816.

Jan Dejonghe: 0478/988.625.