Wat zet jij op je plezier-lijstje ?

Woensdag 18 april 2012 — Bellewaerde Park opent zijn deuren met een nieuwe campagne!
 
Ze sieren het straatbeeld: een lichtjes verwonderd-kijkend jongetje en een guitig meisje.
Beide tonen ons een lijstje: de jongen kiest resoluut voor de stoere achtbaan, de tijgers en de jungle. Terwijl het meisje gaat voor de watersplash, het bloemenkasteel en de aapjes .

Wat betekenen die lijstjes?
Wel, dát zijn de dingen die de kids ZEKER willen doen als ze straks met hun ouders naar Bellewaerde Park gaan: hun favoriete top 3!

SITUATIE

Uit onderzoek blijkt dat Bellewaerde Park door niet-kenners sterk wordt onderschat. Terwijl ouders en kinderen die het park reeds bezocht hebben zeer enthousiast en tevreden huiswaarts keren.  “Ongekend is onbemind” zeg maar.

Vandaar ook de zeer hoge loyaliteitsgraad van het park: de meerderheid van de bezoekers komt regelmatig terug.

DOELGROEP

Met deze nieuwe campagne richt Bellewaerde Park zich op families die het park nog niet ontdekt hebben. Het is van belang om alle verschillende facetten van het park te tonen: een hedendaags pretpark met coole attracties én tropische dieren in een aangename, groene omgeving.  

CREATIF CONCEPT

Proximity BBDO ontwikkelde dit concept op basis van deze insight. Wanneer je aan een kind van 6 tot 14j vraagt om een ideaal dagje pretparkbezoek te omschrijven zal het activiteiten opsommen waaraan Bellewaerde Park volledig beantwoordt. Want alleen in Bellewaerde Park vind je attracties EN natuur EN dieren. Jouw lijstje van plezier, dat vind je hier!

MEDIA

InitiativeMedia adviseerde radio als hoofdmedium, aangevuld met affichage, print & dm.

In Noord-Frankrijk is deze campagne ook te zien op billboard, print en te horen op radio.

 

En wat is jouw lijstje van plezier? Ontdek het park ook op www.bellewaerdepark.be